De Schrijftafel
Op de Schrijftafel publiceren journalistiek-studenten, net-afgestudeerden en freelancers hun beste werk. Van geschreven artikelen en video-items tot radiofragmenten en datajournalistiek.


Op de Schrijftafel publiceren journalistiek-studenten, net-afgestudeerden en freelancers hun beste werk. Van geschreven artikelen en video-items tot radiofragmenten en datajournalistiek. De Schrijftafel biedt verhalen van nu, door journalisten van morgen.

Wat?
De Schrijftafel is een portfoliowebsite voor jonge journalisten. Het is een platform voor geschreven verhalen, videoreportages, foto’s, datajournalistiek of een combinatie van dat alles.

Waarom?
Jonge journalisten maken heel veel goed werk, maar het blijft vaak onopgemerkt. Producties verdwijnen in de bureaula van een docent, of staan vergeten ergens in een mapje op de computer. En dat is zonde! Want juist in deze tijd is het voor journalisten belangrijk zich te profileren. En het leven van een jonge journalist is al moeilijk genoeg.

Wie?
De Schrijftafel is er in de eerste plaats voor jonge journalisten. Zij laten op de website zien wat ze in huis hebben en leren van elkaar. Daarnaast is de Schrijftafel er voor redacties: zij hebben via de website zicht op het journalistieke talent van nu. En natuurlijk is de Schrijftafel er voor iedereen die geïnteresseerd is in mooie, journalistieke verhalen.

En hoe werkt het?

Ben je een maker? Registreer je op de Schrijftafel en maak een profiel aan.

Klik op ‘Publiceer je werk’.


https://www.deschrijftafel.nl
 
Created by Hugo Durieux on 13/10/2014